divendres, 18 de juny del 2010

Saramago

Al facebook, a la pàgina del Saramago, avui hi ha quantitat i qualitat d'enllaços. M'he estat uns minuts mirant i no n'han parat de caure, tothom busca allò millor d'ell, allò que més li ha impactat, en un gran acte virtual i col·lectiu d'homenatge. Jo n'he robat un i l'he portat aquí. Dedicat a tots els adults de la terra.

5 comentaris:

Marta ha dit...

...gràcies...sempre petons

meiga ha dit...

Me enteré esta tarde y sentí que perdía algo mío... un día triste hoy.

Magda ha dit...

A veure tornem-hi:
http://networkedblogs.com/54Med

No és que tingui cap fixació amb aquest home. Però no para de dir coses interessants i jo necessito compartir. Em sembla important que les veus siguin critíques, també cap a les persones genials i també cap a les persones encara que s'hagin mort.

Em declaró i em declararé Saramaguista, per la seva obra i també per la persona, però al pa, pa i al vi, vi. He disfrutat i disfrutaré amb Saramago de manera brutal. Tot hi això en algunes opinions d'ell tampoc no les compartia del tot. El Dobao ho ha dit i a mi m'agrada que ho hagi fet.

josep ha dit...

Jo no l'he llegit gens, com a molts altres. Se qui era i fa poc vaig veure una entrevista seva a TV1 molt interessant i que em va agradar molt el que deia, però també he sentit coses que ells va dir bastant tristes (en el sentit que no hi estic gens d'acord. En qualsevol cas penso que ha mort un home bò i com deia algú, sembla que sempre es morin els bons i els dolents no acaben mai!

meiga ha dit...

Pues ya veis el caso que le hago al grupo PRISA ultimamente que ni sabía que Saramago había opinado algo sobre el problema vasco... Confieso mi ignoracia deliberada sobre lo que se cuece en cierta prensa recientemente. Pero reafirmo también mi apego a la obra de Saramago,por su maestria, por su sinceridad,porque es una prosa que seduce y convence, incluso a personas como yo , con opciones tan distintas en lo vital e ideológico a las que él tenía.