divendres, 22 d’octubre del 2010

Tenim un problema.

El senyor Francisco Javier León de la Riba no és el problema. Les seves paraules dirigides a la senyora Ledire Pajín no són el problema. La burda rectificació del senyor León de la Riba comparant la ministra amb un personatge de dibuixos animats no és el problema. El fet que al senyor León de la Riba li agradi la “laureada de San Fernado” de Franco a l'escut de Valladolid no és el problema. El fet que estigui implicat en el cas gürtel no és el problema. El llenguatge insultant del senyor León de la Riba, les amistats del senyor León de la Riba, no són el problema.

El problema és que el senyor León de la Riba sigui alcalde d'una ciutat important i que hagi guanyat per majoria, el problema és que avui les ciutats de l'estat espanyol, i especialment Valladolid, no s'hagin omplert de gent demanant la seva dimissió, el problema és la impassibilitat de les persones davant de determinades maneres de pensar, davant de determinats actes. El problema és que mentre aquestes persones ens representin tothom està implicat en el masclisme, l'autoritarisme i la corrupció. El problema és que vivim en un país masclista, autoritari i corrupte i no tenim la capacitat de transformar-lo.

(imatge de google)

5 comentaris:

Mª Dolors ha dit...

Tots tranquils, aqui no pasa res, ni hi a cap problema.
Sempre petons

Amelia ha dit...

Estic totalment d'acord. No sé si som un país de serfs o de pasotas o tot al mateix temps. El que sé es que, per ser-ho, ens va de puta pena.

Abraçades.

zel ha dit...

Sí, Magda, tens raó, més que un sant, com deien, el problema que tenim som nosaltres mateixos, xaiets a l'escorxador que no ens movem ni quan ens maten, coi, que fem pensa...Al final serà veritat allò que diuen que othom té el que es mereix...


Una gran,enorme abraçada!

Tere Balañà Fotografia ha dit...

Te raó la Zel. El problema som nosaltres, qua ja no creiem en la nostra força per canviar les coses.

susa ha dit...

A veces pienso ,sera necesario que machaquen mas nuestra dignidad para decir basta....