dijous, 7 d’abril del 2011

De coses senzilles

De vegades són les coses més senzilles les que posen més de mala llet.

Del blog del Raül Romeva:

Això és el que va passar ahir, després que al PE votessim les previsions pressupostàries pel 2012. En el text hi havia, entre d'altres, una esmena que havíem presentat els grups Verds/ALE i GUE. Es la següent:

13 bis. Invita a la Mesa a modificar la reglamentación relativa a los gastos de viaje (partida 1004) incluida en su Decisión PE 422.536/BUR, con el fin de establecer como regla general la compra de billetes de avión en clase económica para los vuelos de duración inferior a 4 horas; considera que esta nueva forma de aplicar el Estatuto de los diputados debe permitir excepciones, teniendo en cuenta la edad de los distintos diputados y su estado de salud; pide que esta norma se aplique asimismo al personal del Parlamento;

Diversos MEPs (diputats/des), a més dels qui la van presentar, hi van votar a favor (concretament vàrem ser 216, entre els quals Tremosa, Junqueras, Estaràs i Romeva), mentre que 402 col·legues van votar en contra, i 56 més es van abstenir (per exemple, Badia).

Aquestes dades segurament variaran durant el dia d'avui ja que la campanya que es va desencadenar via Twitter ha fet que, entre d'altres el PSOE, diguessin que canviarien el seu vot (de contrari a abstenció).

___________________________________________ 

A partir d'avui aniré a treballar amb ruc. Perquè em dóna la gana. Per distingir-me clarament de certs elements. No sortiré pas de casa més aviat. Arribaré quan arribi. Seré clarament diferent. I que ningú digui la paraula crisi que mossego.

Podré arribar a Islàndia amb ruc?

I, per completar una altra senzillesa . Algú va dir allò d'indigneu-vos? Què fan els carrers tan buits?

6 comentaris:

Josep ha dit...

Realment és per indignar-se. Les seves senyories no es poden barrejar dins un avió amb el populacho, han danar en primera clase. Que els donin…. pel ruc!!!!

santi ha dit...

Doncs jo, a tots aquests que han votat en contra me'ls carregava directament. Al carrer sense contemplacions!!! No faltarien candidats a fer la seva feina en condicions més raonables.
Quina poca decència!

Unknown ha dit...

Pues si que es para indignarse...

meiga ha dit...

Esta cuenta de gmail siempre me la juega, si me olvido de cerrar sesión me cambia la identidad (esta vez en lugar de infiltrarme como departamento de Ciencias, me he colado con la cuenta de la Asociación de "amigos de la piedras")

Pero asi queda bien patente mi indignación por partida doble... Pollinos al poder!!!, pero los nobles cuadrúpedos de verdad, no los "burros" que ya ejercen como eurodiputados.

Magda ha dit...

Que alguns eurodiputats diguin ara que "no sabien que votaven" no deixa d'indignar-me però a més em preocupa seriosament.Els nostres representants no saben què voten?

Magda ha dit...

Hola Aepec de Galicia, m'agrada veure cares noves ;) Sigue, sigue así, meiga, dale con tus múltiples identidades que parece que seamos más :)