divendres, 23 d’abril del 2010

Bona diada del llibre


Hauria d'estar treballant ....

Però faig un pecat i em quedo uns minuts. He decidit que determinats dies "especials" els celebraré pecant. Ja buscaré quin serà el pecat en cada ocasió. Avui, per majoria absoluta d'els meus jos, faré uns minuts de "campana" a la feina.

Obro l'ordinador, cosa que no faig mai als matins, i em trobo un correu d'una amiga de fora de Catalunya. Està doncs escrit en castellà i no el tradueixo.

Amb el correu de l'amiga el pecat es fa una mica més llarg perquè no només miro, també faig una entrada. Una de ràpida. Un copiar enganxar. Sense foto (potser al vespre la posi)

Diu el correu:

El 8 de marzo por mi condición y lo que significa en la historia para la mujer y para la sociedad, el 5 de Junio por trabajo (día Internacional de Medio Ambiente), el 23 de abril por devoción (día del libro) y el 9 de mayo por, por... bueno por que es divertido saber que existe ese día (día internacional del orgasmo) son mis días preferidos para celebrar.

Y mañana es 23 de abril!
Feliz día del libro! (prometo recordaros las otras fechas también!)

http://www.youtube.com/watch?v=iwPj0qgvfIs

BONA DIADA. Cap home sense roses. Cap persona sense llibres

(i per si no ho sabíeu, la donzella no era verge)

12 comentaris:

josep ha dit...

Bona diada a tots desde Bangkok. Aqui, si hagués tingut una rosa l'hagués possat al fusell dels soldats que he retratat. Potser demà!!!! Veritablement és una imatge diferent d'aquesta ciutat!

meiga ha dit...

Disfruta de tu viaje. Mañana me voy a Muros y Costa da Morte con mis colegas profes a estudiar rocas (lo nuestro también es una especie de "vicio pecaminoso", en la misma línea de los pecados de Magda)
Pero el lunes si que me pongo al día con las fotos de Begirada

Marta ha dit...

...igualment,Magda i per tots feliç dia del llibre, un dels mes bonics de l'any, llàstima que els llibres no es puguin veure a les parades!, jo per si de cas ja els tenia encarregats de fa dos dies, je,je, ara la passejada no me l'ha tret ningú...petons i roses

Sinfo ha dit...

Bona diada del llibre.
Pequem!! :-))

josep ha dit...

Calma tensa. Barricades fetes pels "camises vermelles" que han acampat en el districte financer de Bangkok (Silom). El govern els ha donat un ultimatum: o plegan, o carregan; i ells diuen que la unica sortida es la dimissió del govern. Es temen un bany de sang. Si no arriban a un acord, qualsevol moment l'exèrcit, que rodeja tota la zona, carregará.
Demà (si puc) marxaré cap a Cambodia on penso trobar més calma!

meiga ha dit...

A ver si todo se va arreglando, Josep, o por lo menos que te veas fuera de la zona de riesgo...

josep ha dit...

Les darreres noticies que arriben de la zona de conflicte es que els camises vermelles han suavitzat les reivindicacions. Reclaman la disolución del Parlament en un mes y la convocatoria d'eleccions 60 dies despres. Ara falta veure que diu l'exèrcit.
Jo, per si de cas, no he anat aquest vespre a la zona "vermella" (ja sabeu que no puc correr). He près una taronjada a la terrassa del Hilton (1300 peles). Desde allà dalt tot és bonic, no passa rès i cau el vespre sobre Bangkok com qualsevol dia. Desde el Hilton el món és un altre món, que no és el meu!.

Magda ha dit...

Acabava de llegir aquestes noticies a la darrera hora dels diaris d'aquí i he vingut per dir-te bona nit. Sembla doncs que aquesta nit encara no petarà res gros, està clar tota manera que res no s'ha acabat. He mirat les teves fotos al flikr, realment aquest viatge ens has ensenyat un altre Bangkok, tan diferent d'aquella ciutat futurista a la qual ens tenies acostumats i que segur veus igual des de la terrassa d'aquest hotel de taronjades a 1.300. No sé que dir de tot plegat, que està bé que hi hagis estat perquè queda el testimoni de les teves fotografies dels carrers en conflicte. Però, mira, estarem més tranquils quan siguis fora i ens mostris aquell altre món que crec que ja és més el "teu"

josep ha dit...

Son les 10 del mati del diumenge i encara tinc una estona abans de marxar cap a l'aeroport a agafar l'avió cap a Phnom Penh. Dissortadament el govenr ha dit NO a la suavització de les reivindicacions dels camises vermelles i tot continua igual:calma tensa!. L'exèrcit va dir que possiblement no intervindria però el president del govern ha donat 48 hores de plaç per l'intervenció. Així doncs no se sap qué passarà però jo procuraré no ser-hi; encara que el dia 7 tinc que tornar per agafar el vol que em torni a casa.
De moment, avui marxo cap a Cambodja. Una abraçada i gracies per seguir les meves fotos. Os sento molt aprop!

josep ha dit...

Ja soc a Cambodja!! La wifi es molt dolenta però seguirem en contacte!

Magda ha dit...

Celebrem amb tu l'arribada a aquest altre món que és una mica més teu i que, com sempre, amb les teves imatges faràs també una mica nostre.

Marta ha dit...

...deu n'hi do! no fan gaire bona cara els soldats, no m'agradaria pas ser-hi aprop,ja has fet be de marxar d'allà...pobre gent...per cert, la foto d'aterrant"..." és molt maca... be, me'n vaig a veure com han anat les votacions del poble, és el mes destacable que ha passat avui aquí i siguin quines siguin les idees d'un, les consultes son defensables, i si no que els ho diguin a la gent que ha fotografiat en Pep; per cert fins hi tot ha vingut una delegació internacional per veure el desenvolupament de les votacions, en el nostre cas: una dona Maya i dos homes del Pais Basc, però sembla que n'hi ha de Lituans, Canadencs i altres països que no recordo ara mateix...sempre petons