dissabte, 20 de febrer del 2010

zzzzzzzzz


Només és cinc de gener, acaba de començar l'any pels budistes, són quarts d'onze de la nit i fa fred. Potser no n'ha fet tant de fred aquesta setmana, però no ha parat de ploure. Hi ha humitat a l'ambient i cap al sud la gent ha perdut cases. Massa aigua. Al meu país la pluja no sap ploure. Em fa mal el braç i una mica la cama, massa humitat. Estan humides les parets de la casa d'Agullana i la Marta per fascicles ens explica una història kafkiana. Pateixo pels temps que farà dissabte que ve. Les previsions meteorològiques no arriben tan enllà. Aigua fins dijous, després Déu dirà. El cas és que Déu no acaba de dir res. Potser perquè no existeix, potser perquè ha decidit emmudir. Per aquí baix ja parlem massa.

Em fam mal el braç, prou mal com per no poder escriure abans. Em prenc un miolastant i em calma el dolor. Intento escriure, però ara no veig les lletres, estic entrant en un aletargarment a poc a poc se'm tanquen els ulls. A poc a poc se'm barregen les lletres. Cauen les parpelles, els dits no responen a les ordres del cervell. El cervell s'ha quedat sense ordres. Se'm tanquem els ulls, cauen les parpelles, els dits no responen.

A fora no plou. A dins de casa fa caloreta. El llit és a quatre passes, crec que podré arribar-hi.

4 comentaris:

zel ha dit...

Sí, aquí a baix ja parlen massa, alguns, però, els qi haurien de parlar no diuen res...

Dorm, cuida't, dorm i descansa.

josep ha dit...

Ja vas arribar al llit, bonica? Cuidat !!!!

susa ha dit...

Parece que para el sabado solo dan nuves, temperaturas maxima de 15 grados,un poco de frio,nos abrigaremos.

Magda ha dit...

Que sí, que sí, vaig arribar al llit. Avui una mica millor. Per dissabte esperem el braç en forma i les plujes ben lluny.